Wil je betere teamprestaties en een team dat echt plezier heeft in zijn werk?

Leiderschap trainingenCoaching sessies

Vind jullie teamspirit terug! Zij zijn je voorgegaan:

Werken je teamleden niet samen?

Is er onrust en stress in het team? Worden kwaliteiten niet benut? Zorgt dit ervoor dat targets niet gehaald worden?

Is er een hoog ziekteverzuim?

Zorgt dit ervoor dat de werkdruk hoger wordt? En dat er nieuwe collega’s moeten worden aangenomen, die ook niet bekend zijn met het team?

Is er geen teamcohesie?

Is er net een nieuw team, bijvoorbeeld door een fusie of reorganisatie? Of kennen de mensen in het team elkaar eigenlijk niet echt, waardoor iedereen op zijn eigen eilandje leeft?

Wil jij betere prestaties voor je team?

Bekijk dan nu welke training het beste bij jou past!

Even vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jou of je team? 

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

2 + 10 =

N

Communiceren

 

N

Samenwerken

 

N

Verbinden

 

N

Transformeren

 

“Het maakt mij blij om mensen op een dieper niveau bewust te laten worden van hun eigen ‘Why’, hun ‘reason to be’, en te verbinden met het bestaansrecht, de Purpose van de organisatie.

Dan ontstaat er flow, betekenisvol succes vanuit moeiteloosheid: een vitale en krachtige organisatie die bijdraagt de wereld mooier te maken.”

Ieder bedrijf is gestart met een prachtige missie

Waarom doe je iedere dag wat je doet?

Ik geloof dat ieder bedrijf ooit gestart is vanuit een bepaalde innerlijke drive, een missie waar met passie aan gewerkt is. De “why” van het bedrijf.

Daarnaast staat iedere werknemer, ieder individu, ook iedere dag op met een persoonlijk doel. Hun persoonlijke “why”.

Maar kennen jullie elkaars “why” eigenlijk wel?

Dit gaan we onderzoeken door het paard in te zetten als spiegel. Coeurage laat het team oefeningen doen met het paard volgens de principes die ook gelden in de paardenkudde (rangorde, binding, veiligheid, communicatie en evenwicht in geven en nemen). Hierdoor ontstaat een echte verbinding tussen de leden en ervaart de groep de kracht en plezier van een goed functionerend team.

Ik geloof in de kracht van de levende organisatie waarbij het doel en waarden een gedeeld ‘wij’ is. Als het Potentieel van de mensen hiermee verbonden wordt kan de organisatie excelleren in resultaat, plezier en geluk.

 Ga voor excellente prestaties voor het team, blije medewerkers en blije klanten!

Minder gezondheidsklachten

Als je werknemers zich niet fijn voelen in het team of op de werkvloer, om wat voor reden dan ook, dan heeft dat consequenties voor hun stressniveau en verhoogt de kans op een burnout. Door aandacht en energie in ieder individu te steken, voorkom je gezondheidsklachten.

Verbeterde teamgeest

Een team is niet voor niks een team. Samen kun je meer, als je je maar fijn voelt in het team. Door elkaar beter te leren kennen, voelen werknemers zich veiliger en zijn ze gemotiveerder om zich echt samen in te zetten voor het bedrijf.

Beter omgaan met veranderingen

Komen er belangrijke veranderingen aan? Als je teamleden goed met elkaar kunnen opschieten en zich fijn voelen, kunnen ze hier makkelijker mee omgaan.

Ervaringen van mijn cliënten

Afgelopen vrijdag was zeer bijzonder.
Na afloop hebben we met een aantal collega’s zitten eten en reflecteren op wat we hebben ervaren.
Van vrijdag op zaterdag heb ik beter geslapen dan in jaren.
Intensief kontakt met 2 x 500 kilo onvoorwaardelijke acceptatie en liefde,  en wat dat losmaakt bij mensen, daarbij jullie deskundige begeleiding hebben een hoop los gemaakt bij medewerkers, én bij mijzelf.
 
Directeur Maarten Vreeburg, Adfys Medisch Centrum

Een coachingsessie ‘sur plus’ met PK’s gaf ons als team en ook individueel directe feedback en inzichten om de weg van de minste weerstand te vinden. Het is een mooie en directe manier van coachen waarbij het effect van verandering ook meteen zichtbaar is.
Eva Verhoog, vakgroep voorzitter SEH artsen’’ – Ziekenhuis Tergooi

Namens het KplusV team hebben wij de dag als heel erg waardevol ervaren en ik kan ook wel stellen dat de verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Paulette heeft ons individueel en als team verder geholpen door ware inzichten te creëren in drijfveren, teamposities en leiderschapsstijlen. We complimenteren Paulette voor haar open aanpak, luisterende oor en daarbij passende coaching techniek die voor een ieder betekenis heeft gecreëerd. Ze laat zich niks op de mouw spelden en gaat opzoek naar de ‘echte’ onderliggende beweegredenen waarvoor je als coach sterk in je schoenen moet staan en wat ons heeft geraakt. Namens het complete KplusV team willen wij haar hartelijk danken voor haar inzet, openheid en zorgzaamheid. Daarbij willen wij een ieder adviseren om op deze prachtige locatie gebruik te maken van de diensten van Paulette!

Steven Hager, Consultant Alternative Business Finance en Entrepreneurship – KplusV

Nog niet overtuigd? Lees dan nog even deze harde cijfers…

Bijna 20% van de jongeren tussen de 18 en 34 heeft last van burnout klachten. Bron

Uit het Nationaal Salarisonderzoek blijkt dat meer dan een miljoen medewerkers van bedrijven jaarlijks het risico lopen op een burn-out. 15 procent van de Nederlandse vrouwen geeft aan een burn-out te hebben of te hebben gehad, tegen 9 procent van de mannen. Bron

Gemiddeld kost iedere burn-out 60.000 euro, claimt Zilveren Kruis. Een burnout duurt gemiddeld 242 dagen en kost gemiddeld €250 euro per dag. Uiteraard verschilt dit per persoon per bedrijf.  Bron

De oplossing ligt dichter bij dan je denkt

Er was eens… een organisatie en mensen die voldoen aan de functie eisen en veel talenten hebben.. er is een mager tot redelijk resultaat. Op papier is alles er: communicatielijnen, overleg, structuren, management en toch? Het jonge talent is snel vertrokken? De organisatie voelt futloos aan. Alles gaat moeizaam.

Waar is de sprankel…..de passie gebleven waar de oprichter ooit mee begon? Dat waar ambitieuze mensen voor kiezen en blijven, het team naar flow, magic brengen? Waar is de inspirerende leider? Zodat er echt innovatie is, waar het leuk is om te werken, waar je helemaal jezelf mag zijn en je talenten ontwikkelt? Waar we met elkaar impact hebben. Aandacht voor People, Profit and Planet, met elkaar bijdragen aan een mooiere wereld. Waar we betekenis vinden in wat we met elkaar maken. Moet toch kunnen? Ga het avontuur met Coeurage aan!