Drijfverentest

Wat drijft je en waar krijg jij energie van? Tijdens een coaching sessie zoeken we uit wat belangrijk is voor je. Iedereen heeft namelijk een specifiek patroon van drijfveren. Heb je veel behoefte aan invloed? Dan past een leidinggevende functie goed bij je. Of vind je het juist belangrijk om je creativiteit in te zetten? Dan ben je op zoek naar een functie waarin je iets kunt creëren. Je patroon van drijfveren is uniek. Als je weet wat je drijft en waar je energie van krijgt, wordt je werkplezier een stuk groter. En heb je automatisch ook meer succes. Coeurage kan je hierbij helpen.

Verschillende drijfveren
Tijdens de coaching sessie gaan we kijken wat belangrijk voor je is. Want dit is voor iedereen weer verschillend. Invloed of macht kan een drijfveer zijn. Je wilt graag je stempel drukken op het reilen en zeilen binnen een organisatie. Behoefte aan invloed is niet per se behoefte aan macht. Het kan ook zijn dat je vrijheid erg belangrijk vindt. Uitdaging kan ook een belangrijke drijfveer zijn. Wil je uitgedaagd worden in je werk? Daag je jezelf uit of moet iemand anders je juist steeds uitdagen? Vind je sociale contacten belangrijk? Heb je moeite om aan je persoonlijke waarden voorbij te gaan? Bij Coeurage doen we geen echte drijfverentest, maar tijdens een sessie worden dit soort vragen beantwoord. In plaats van te werken met vragenlijsten, zoals bij een drijfverentest vaak het geval is, gaan we bij Coeurage  verdiepend te werk.

Verbindende factor
Ben je leidinggevende? Dan is het ook belangrijk welke drijfveren de verschillende teamleden hebben. Je krijgt zo inzicht of de huidige functie passend is of dat een teamlid nog wel wat uitdaging kan gebruiken. Met de uitkomsten van de coaching sessie kunnen jullie gezamenlijk kijken naar wat het team drijft en wat de verbindende factor is.

Over Coeurage
Paulette van Hezik zit achter Coeurage. Zij heeft zich gespecialiseerd in het coachen van mensen en teams. Ze heeft in veel verschillende teams gewerkt. Vanuit verschillende posities, soms als professional en dan als leidinggevende. Met al deze ervaringen begeleidt ze veel teams en professionals vanuit een coachende rol op de thema’s leiderschap en beter samenwerken. Tijdens deze sessies maakt ze vaak gebruik van paarden omdat een paard als een soort spiegel werkt en zo een kijkje geeft in onze innerlijke wereld. Coeurage is gevestigd in de prachtig gerestaureerde hofstede de Terp in Rumpt. In het authentieke deel is een inspirerende trainingsruimte ingericht maar er wordt ook vaak buiten gewerkt. De locatie heeft een prachtig groen en landelijke karakter, met eigen weide, paarden en tuin. Het culinaire gedeelte maakt de training compleet.

Meer informatie
Wil je jouw eigen drijfveren of die van je team ontdekken, of ben je benieuwd wat Coeurage voor je kan betekenen?