Even voorstellen …. mijn paarden, mijn leermeesters.

Sjoukje

Sjoukje is mijn eerste paard! Als 8-jarige Friese merrie kwam ze bij ons. Super lief paard. Vier veulens had ze al op de wereld gezet. Binnen een paar weken was het brave paard veranderd in een… alles wat ze juist niet mocht doen deed ze…bokken, weg springen.. mijn eigen spiegel. Dankzij haar zag ik in dat leven vanuit controle eigenlijk overleven is. Mijn echte verlangen was juist vrijheid. Vertrouwen was de sleutel!  Sjoukje heeft veel mensen al gespiegeld op thema’s ‘mogen zijn wie je bent, ‘zichtbaarheid’ en authenticiteit. Tussen het schrijven en het plaatsen van deze pagina is Sjoukje helaas overleden aan koliek. Op 22 mei zou ze 22 jaar zijn geworden. Wat een groot verlies! En wat ben ik dankbaar dat zij 14 jaar bij ons is geweest!

Fee (Trofee)

Gevoelige, snelle lieve Fee. Jij neemt heel subtiel de leiding over van de ander. Fee helpt mensen net dat zetje te geven om te gaan staan voor hun eigen waarden, trots, eigen plek. Het paard met Arabieren bloed. Wauw, wat kan zij bewegen! Met haar kan je ervaren hoe het is om in verbinding in beweging te zijn. Niet zo maar knallen maar voluit bewegen in contact zonder de ander te verliezen. Leiderschap pur sang!

Ben je benieuwd wat de paarden voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op!
Contact

Carmello

 Onze mooie Spaanse ruin. Heerlijk jong en ondeugend nog. Met zes jaar ook al behoorlijk eigen-wijs. Stabiel als een huis met een subtiele gevoeligheid, wat een bijzondere combinatie. Voor jou is duidelijkheid erg belangrijk en jij vindt het dan ook erg leuk om onze klanten mee te nemen in het bewustworden van eigen ruimte en het stellen van grenzen.

Ode – in memoriam

Deze schimmelmerrie is maar twee jaar bij ons geweest. Ze bleek artrose te hebben in haar hals en rug. Dit paard liet zien en voelen hoe het is om erg overprikkeld te zijn. Super leerzaam en ook confronterend. Op dit paard heb ik leren voelen paardrijden. Zij kon werkelijk iedere intentie van je oppikken. Zij leerde me totaal ‘aanwezig’ te zijn  met rijden en in de omgang met haar. Grappig was dat ik na het rijden met haar op de meest creatieve ideeën en plannen kwam. De meest mooie programma’s zijn vanaf haar rug ontstaan. Ode en Sjoukje hadden een bijzondere band, heel mooi om te zien waren ze samen, een soort Yin en Yang.

Even vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jou of je team? 

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

1 + 7 =