Lig je 's nachts wakker omdat je het anders wil en het anders moet in je team?

Wil je succesvol een nieuwe verandering doorvoeren maar weet je niet hoe?

Je hebt het veranderingstraject goed uitgedacht. Op papier klopt alles, maar in de praktijk reageren je medewerkers niet zoals je gehoopt had.

Pieker je veel en kun je geen grip krijgen op je medewerkers?

Duren de vergaderingen eindeloos en wordt er maar geen actie ondernomen? Zijn er veel onderliggende frustraties en weet je ook niet wat je ermee moet?

Is er tijdsdruk en weet je niet hoe je daaraan kunt voldoen?

Geeft dit alles bij elkaar stress en zorgt dit ervoor dat je thuis geïrriteerd bent en minder tijd hebt voor je gezin, je hobby’s en je sociale leven?

Word weer leider over je team én je eigen leven!

Een nieuwe tijd vraagt om nieuw leiderschap

Iedereen is een leider. Iedereen binnen de organisatie neemt beslissingen. Nieuw leiderschap zorgt ervoor dat je moeiteloos mensen in beweging kunt zetten vanuit flow. 

Ik geloof in de kracht van de levende organisatie waarbij het doel en waarden een gedeeld ‘wij’ is. Als het Potentieel van de mensen hiermee verbonden wordt kan de organisatie excelleren in resultaat, plezier en geluk.

Daarom is het mijn droom om leiders te raken, zodat ze hun essentie weer herinneren en van daar uit leiderschap kunnen neerzetten. Dat is waar ik bij kan helpen.

Dit doe ik o.a. door mijn paarden in te zetten als spiegel. Een paard beschikt over een, bewezen, hoog ontwikkelde emotionele intelligentie. Een paard is intuïtief, natuurlijk en eerlijk. Het waarschuwt voor kansen en bedreigingen, sterkten en zwakten. Wanneer we dat ontdekken en daarin geraakt worden ontwikkelen we onze eigen emotionele intelligentie en intuïtie. Daardoor ontstaat groei.

 

“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away.”

– Pablo Picasso

N

Grenzen aangeven

N

Compassie

N

Verbinden

N

Transformeren

Vind de leiderschap in jezelf en leid je team. Bereik de volgende resultaten:

Moeiteloos leiding nemen over je team

Misschien ben jij eigenlijk een hele goede leider, kan je makkelijk beslissingen nemen en veranderingen doorvoeren… maar voel je de verbinding met je team niet, omdat je leiderschapsstijl hard is. Of misschien laat jij over je heen lopen en neemt een ander de leiding. Leer in te spelen op de behoeftes van je team en vanuit jouw kracht je team te leiden.

Betere teamgeest

Zit iedereen in je team een beetje op zijn eigen eilandje? Leer om ze te motiveren om echt als een team te functioneren, en elkaars kwaliteiten in te zetten en optimaal te benutten.

Persoonlijke groei

Wat maakt een leider een goede leider? Wat mij betreft kan je dat alleen zelf zijn als je aan jezelf werkt. Want als jij niet aan jezelf werkt, waarom zou een ander dat dan wel doen?

Sneller en moeiteloos betere resultaten bereiken

Waar je ook werkt, er zijn altijd doelen, targets en andere factoren waar je op beoordeeld wordt. Dit kan veel stress opleveren, zeker als jij de verantwoordelijkheid hebt over een team en als er tijdsdruk is. Leer hoe doelen makkelijker behaald kunnen worden door teamwork. Je kunt een ander niet veranderen, maar als jij jezelf verandert, verandert een ander vaak mee.

Minder gezondheidsklachten, stress, en burn-out.

Ziekteverzuim en stress zijn klachten die bij ieder bedrijf spelen. We “moeten” allemaal steeds meer…. maar jij hebt wel degelijk invloed op hoe je medewerkers omgaan met druk. Verlaag gezondheidsklachten en stress door op een andere manier leiding te geven.

Ervaringen van mijn cliënten

Ik heb voor mijn werk twee keer een persoonlijke training bij Paulette van Coeurage gevolgd.
De eerste keer “authentiek leiderschap” en de tweede keer een training speciaal op mij gericht.
Beide keren waren bijzondere ervaringen waar ik veel aan heb gehad.
Wat mij vooral aansprak was de zuivere respectvolle benadering van Paulette en haar manier van werken met de paarden.
Dit leerde mij om met een andere blik naar mijzelf en mijn omgeving te kijken.
Het gaat me beter af om me uit te spreken en met meer open blik de dingen te benaderen.
Joke Schuit, Gemeente Alkmaar

Paulette weet een fijne en veilige setting te creëren waardoor onze teamleiders met hun eigen uitdaging aan de slag zijn gegaan en elkaar op een positieve en  manier feedback gaven wat op de werkvloer niet zo makkelijk gaat. Een bijzondere ervaring waar nu nog over gesproken wordt!
Saskia Schepers, HRM Manager – AH Online

Drie lange dagen waarin je samen met Paulette, Sjoukje en Fee in een inspirerende, natuurrijke omgeving intensief aan jezelf werkt. De waan van alledag laat je al heel snel los waardoor er echt ruimte ontstaat voor het ontdekken van je innerlijke behoeften, wensen en mogelijkheden. Paulette stelt de juiste vragen in de juiste stijl en setting.  Sjoukje en Fee houden je figuurlijk een spiegel voor die echt letterlijk bij je binnen komt. De direct feedback die je krijgt op je eigen handelen en gedachten is heel bijzonder. Eigenlijk zou een ieder dit een keer zelf moeten ervaren! Een verrijking voor iedere leidinggevende die meer wil leiden vanuit de behoefte van zichzelf en zijn/haar team.

Annelies – Bedrijf in onroerend goed

Leiderschap maakt contact.

Met jezelf en de ander. Het begin van een samenwerking. De kwaliteit van dit contact bepaalt ook de kwaliteit van de relatie. Wat neem je mee in dit contact en wat haal je? Met welke intentie doe je dat? Helpt het hebben van een doel of zit het juist in de weg? Meer bewustzijn over echt contact maken, betekent een belangrijke stap in je leiderschapsontwikkeling. De paarden die wij op bepaalde onderdelen in onze programma’s inzetten spiegelen de kwaliteit van het contact en de onderlinge verbindingen heel treffend.

Leiderschap ontsluit potentieel.

Leiderschap is meer dan een manier om het personeel en processen te managen vanuit een controle- en beheers perspectief. Leiderschap gaat over weten wie je werkelijk bent en weten wat je te brengen hebt, hier bewustzijn over te krijgen, naar te luisteren en te handelen. Het begint met de overtuiging dat jij als persoon altijd de keuze hebt hoe je omgaat met de omstandigheden. Misschien kan je de omstandigheden niet veranderen, hoe je ermee omgaat wel. Dat geeft vrijheid. Een leider die weet wat zijn belangrijkste waarden en talenten zijn en vanuit zijn essentie werkt, zal zijn team inspireren hetzelfde te doen.

Leiderschap verbindt.

Vanuit het jarenlang coachen van leidinggevenden en professionals hebben wij gemerkt dat de prestaties van het team verbetert als er onderling vertrouwen is.

De verbindingen tussen organisatie en het team zijn essentieel om de levenskracht te laten floreren. Hier gaat het over, het maken van verbindingen die kloppen, die vitaal zijn. Met duidelijke communicatie en echt luisteren. Stel je voor: geen hobbels, ruis en energieverlies maar een synergie tussen de delen die elkaar versterkt, werken vanuit talent en gedeeld belang met een spirit, dit heeft impact, dit is flow!

Nog niet overtuigd? Lees dan waarom je met jezelf aan de slag mag:

Leiderschap is een natuurlijke aanleg, maar het is echt te leren! Je kunt tot 70% leren.

Je hoeft niet altijd alles alleen te doen. Je kunt het ook samen met mij doen. Geef jezelf toestemming om aan jezelf te werken, als je zoveel verantwoordelijkheden draagt binnen het bedrijf.

Persoonlijke groei heeft invloed op alle vlakken in je leven. Als je met mij aan de slag gaat, werk je dus niet alleen aan leiderschap in je werk, maar ook aan leiderschap over je eigen leven. Grote kans dat je ook beter kunt omgaan met lastige situaties in je privéleven omdat je inzicht krijgt in je patronen. Pas als je weet waarom je doet wat je doet, kun je gedrag gaan veranderen!

Speciale trajecten voor jouw persoonlijk leiderschap

Ik heb 2 diensten samengesteld waarover je hieronder alles kunt lezen. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis quickscan aanvragen waarin we samen zullen gaan kijken naar welk pakket het beste bij jouw situatie past, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Leadership Power Boost

Korte training
495
  • 1 trainingsdag op maat
  • Inclusief catering, materiaalkosten en voorbereidingstijd.

Trainingen voor ambitieuze leiders, ondernemers, managers, professionals die leiderschap willen ontwikkelen voor zichzelf, hun team of organisatie.

Leadership Power Boost

1 daagse training voor leidinggevenden

Wil jij weten waar je staat met betrekking tot jouw leiderschap?  

Deze inspirerende dag geeft je inzichten over je voorkeursstijl van leidinggeven. Je vergroot je effectiviteit door te oefenen met de verschillende stijlen en deze in verschillende situaties toe te passen. Je leert over je kwaliteiten en kernwaarden en handelt meer vanuit je eigen essentie. Hier kom je in contact met je eigen inspiratie en ben je ook een inspiratiebron voor anderen. In deze training zullen we ook met de spiegel van het paard werken om te oefenen met de stijlen van leiderschap. Dit is geen must maar zeker een aanrader. Deze dag geeft je een enorme boost in jouw leiderschap! 

Investering in jezelf (prijs excl. btw).

€495

Voel je dat dit wat voor je? Neem dan de eerste stap door je persoonlijke quickscan aan te vragen!

Resultaten

N
Zicht op je leiderschapskwaliteiten
N
Eigen voorkeursstijl leren kennen
N
Leren switchen tussen leiderschapsstijlen
N
Inzicht eigen talenten en kernwaarden
N
Plek innemen

Courageous Leadership Program 

De beste keuze voor persoonlijk leiderschap

In dit programma maak je een grote stap in je leiderschapsontwikkeling door naar je essentie te gaan. Het toepassen van een leiderschapsstijl kan je leren maar het echte, authentieke leiderschap gaat over de beweging van ‘binnen’ naar ‘buiten’. Het gaat over het vergroten van bewustzijn over wie jij bent, waarom je de dingen doet die je doet, wat jou drijft en inspireert.  Leef jij vanuit je potentieel met ander woorden kies je om te leven of om over te overleven? 

Mensen die de moed hebben om te leven vanuit hun passie, hun essentie, krijgen mensen vanzelf ‘mee’. Er is een levenskracht, een sprankel die mensen in beweging zet en het beste in ze naar boven haalt. Ze doen geen moeite om te overtuigen maar worden als vanzelf gevolgd. Dit programma helpt je om je bewustzijn te vergroten en nog meer in contact te komen met jouw essentie, jouw levenskracht en hoe je deze neer zet. Het gaat over meerdere niveau’s in communicatie en luisteren.   

Het leert je over verbindingen maken op een dieper niveau zodat er een gedeelde passie en verantwoordelijkheid ontstaat van waaruit verandering en mogelijk wordt.  

Dit intensieve programma doe je individueel. We werken vanuit de inspirerende locatie de Terp. We zullen afwisselend binnen en buiten werken allemaal op de landelijk gelegen hofstede van Coeurage. Het zijn vier dagen en worden in een periode van twee maanden in overleg ingepland. Het is een geweldige investering in jezelf waar je ongelooflijk veel voordeel van gaat hebben in je werk en persoonlijk leven. 

Investering in je team (prijs excl. btw).

Op aanvraag

Resultaten

N
Een leider die zijn leiderschapskwaliteiten kent
N
Een leider die bewust de verschillende leiderschapsstijlen inzet en hierin kan schakelen
N
Een leider die inspirerend is en verbinding brengt 
N
Een leider die op een natuurlijke manier invloed heeft 
N
Een leider die Betekenis brengt in de organisatie 
N
Een leider die de moed heeft om vanuit zijn passie te leven en te werken 
N
Een leider die zijn remmende patronen heeft getransformeerd 
N
Een leider die zichtbaar is en zijn plek inneemt
N
Een leider die zijn team/organisatie succesvol kan begeleiden naar de volgende fase of nieuwe situatie 
N
Een leider die van zijn team een echte ‘wij’ maakt

Veelgestelde vragen

Waar worden de trainingen en sessies gehouden?
De trainingen vinden plaats op mijn prachtige locatie midden in de natuur in Rumpt.
Wat voor rol hebben paarden tijdens de trainingen?
Paarden hebben een hele belangrijke rol. Ze spiegelen namelijk gedrag. Ze laten precies zien wat in het team speelt. Meer hierover vertel ik graag tijdens een telefonisch gesprek.
Op welke termijn kan ik beginnen?
Dit bepalen we in overleg. Je kunt waarschijnlijk meteen beginnen.
Welke werkwijze wordt gehanteerd?
Alle programma’s worden op maat opgesteld na een scan met het paard. Bekijk hier hoe we werken.

Vraag een gratis telefonische quickscan aan:

In deze quickscan bespreken we waar je op vastloopt en wat je graag wil bereiken. Ik geef je alvast wat tips die je meteen kunt gaan toepassen. Uiteraard gebruiken we dit gesprek ook om vast te stellen welke training het beste bij je past.