Teamscan

Wil je weten hoe jouw team er voor staat? Laat dan een teamscan maken. Coeurage maakt een teamscan door de spiegel van het paard te gebruiken. Deze objectieve spiegel laat je zien hoe de deelnemer of team er op dat moment bijstaat ten aanzien van de teamdynamiek, belangrijkste contactmomenten, talenten, waarden en overtuigingen belemmerende patronen en de natuurlijke stijl van leidinggeven. Deze observaties worden aangevuld met een persoonlijk interview. Dit levert een teamscan op die op essentie niveau aangeeft wat er nodig is om tot verandering te komen.

Energie
Werken in een succesvol team geeft veel energie. Er is een vaak sprake van een sprankel die aanstekelijk werkt. In zo’n team wordt hard gewerkt maar is ook nog ruimte om te lachen en plezier te maken. De teamleden leggen de lat hoog en zijn niet bang om fouten te maken. Ze voelen zich veilig binnen het team. Er wordt goed samengewerkt en er is een duidelijke leider. De individuele belangen zijn ondergeschikt aan het belang van het team. En de resultaten zijn excellent. Wil je dat jouw team ook deze energie uitstaalt? Laat dan een teamscan maken en krijg inzicht in de principes van een goed team.

Kudde
Een team werkt grotendeels hetzelfde als een kudde paarden. Binnen de kudde of het team heeft iedereen zijn eigen plek. Er is een duidelijke leider en de andere paarden hebben volgens een bepaalde rangorde ieder hun eigen plek. Deze rangorde wordt bepaald in het belang van de totale kudde. Met een teamscan wordt snel inzichtelijk waar een team of leider op vastloopt en wat je graag gezamenlijk wilt bereiken. Na de teamscan gaan we verder aan de slag met de training die het beste bij jullie situatie past.

Over Coeurage
Coeurage is het bedrijf van Paulette van Hezik. Zij heeft zich gespecialiseerd in het coachen van mensen en teams op het gebied van leiderschap en samenwerken. Met haar lange ervaring begeleidt ze veel teams en professionals. Paulette maakt graag gebruik van paarden omdat ze je een kijkje geven in je innerlijke wereld. Coeurage is gevestigd in de prachtig gerestaureerde hofstede de Terp in Rumpt. In de authentieke deel is een inspirerende trainingsruimte ingericht maar er wordt ook vaak buiten gewerkt. De locatie heeft een prachtig groen en landelijke karakter, met eigen weide, paarden en tuin.

Meer informatie
Wil je meer weten over een teamscan werkt of ben je benieuwd wat Coeurage voor je kan betekenen?