Workshops

Workshop Visionboard

Heb je het verlangen om in contact te komen met wie je ten diepste bent en wat je hier te doen hebt? In deze workshop laten we het onzichtbare zichtbaar worden.

Spiegel van het paard

Een paard spiegelt van nature die delen waar wij ons onbewust van zijn. Als je meer inzicht wilt krijgen over een moeilijk thema in je leven kan de spiegel het paard zeer verhelderend zijn.

Naar het Stille Midden

Deze workshop is een combinatie van onderdelen zoals de magische ontmoeting met het paard en afstemmen op de ziel, lichaamsgerichte oefening yin en yang,  een schrijfoefening, storytelling, gericht op het verdiepen van bewustzijn.

Authentiek Leiderschap

Dit programma is bedoeld voor professionals die hun authenticiteit in leiderschap willen vergroten. 

Maya Wijsheid en de spiegel van het paard

Heb jij het verlangen om meer over je authentieke kwaliteiten en zielsmissie te weten? De Maya Tzolkin kalender geeft je inzicht en helpt je je te verbinden met de natuurlijke stroom van het leven in plaats van overleven.

Leef je mooiste leven, jouw leven!

Maak een keuze uit één van de onderstaande workshops. 

Vind je er geen passend programma bij? Ik verzorg ook programma’s op maat, gebaseerd op jouw wens en concrete vraag. Neem daarvoor contact met me op, dan kan ik je meer vertellen.

Workshop Visionboard

Heb je het verlangen om in contact te komen met wie je ten diepste bent en wat je hier te doen hebt? In deze workshop laten we het onzichtbare zichtbaar worden. Een mix van meditatie, lichaamsgerichte oefening, mooie muziek en de ontmoeting met het paard, brengen je in een diepere staat van bewustzijn. Hierdoor kom je meer in contact met je intuitie, de stem van je hart. Je maakt een collage van foto’s, beelden en of teksten uit magazines. Laat je verrassen wat je stem jou wil tonen! Energie krijgt vorm!

 • Deze workshop start om 13.00 uur tot 17.00 uur.
 • De Kosten zijn 75,00 p.p.
 • Aantal deelnemers is afhankelijk van de Corona situatie.

Resultaten

N

In contact met je zielsverlangen te komen.

N

Je wensen en doelen zichtbaar te maken.

N

In contact te komen met je grootste passie en deze zichtbaar te maken.

N

Over een eigen gekozen thema meer duidelijkheid krijgen. 

Spiegel van het paard

Paarden nemen niet alleen ons uiterlijk waar, maar ook onze intenties en overtuigingen, onze energie. In feite doen mensen dit ook. We zijn meer dan ons lichaam, wij hebben een uitstraling, een energie bij ons. Hoe is die? Rustig, relaxed of gestrest authentiek of veilig? En hoe verandert deze uitstraling onder druk, bij weerstand?

Het laat direct zien of we ‘echt’ aanwezig zijn en of onze intentie in lijn is met ons handelen. Synergie tussen lichaam en geest resulteert in een breder bewustzijn. Hierdoor kom je in contact met je authentieke kracht en sta je steviger. Meer innerlijke kracht en minder wilskracht. 

Een paard spiegelt van nature die delen waar wij ons onbewust van zijn. Als je meer inzicht wilt krijgen over een moeilijk thema in je leven kan de spiegel het paard zeer verhelderend zijn.

 • De workshop start om 10.00 tot 13.00 uur.
 • Kosten 75,00 p.p.
 • Aantal deelnemers is afhankelijk van de actuele Corona situatie.

Resultaten

N

Vergroten innerlijke kracht. 

N

Congruentie.

N

Afstemming, uitlijning denken, voelen en weten.

N

Steviger staan.

Naar het Stille Midden

Heb jij het verlangen om een dieper contact met jezelf te krijgen? Ben je op zoek naar meer lichaamsbewustzijn? Het echte aanwezig zijn? Embodiement. Van hoofd naar hart-bewustzijn!

Deze workshop is een Combinatie van onderdelen zoals de magische ontmoeting met het paard en afstemmen op de ziel, lichaamsgerichte oefening yin en yang,  een schrijfoefening, storytelling, gericht op het verdiepen van bewustzijn.

 

 • Deze workshop start om 10.30 uur en eindigt om 16.00 uur.
 • Kosten zijn 75,00 per persoon.
 • Lunch is inclusief
 • Aantal deelnemers is afhankelijk van de actuele Corona situatie.

Resultaten

N

Embodiement.

N

Verwondering.

N

In contact komen met je diepste zelf.

N

Controle loslaten.

N

Vertrouwen.

Authentiek Leiderschap

Maatwerk training voor teams en management

Deze training gaat over leiderschapsontwikkeling. Het begint bij jezelf, wat zijn je waarden, drijfveren en kwaliteiten? Het geeft uitleg over de verschillende stijlen van leiderschap. Je kunt deze stijlen zelf gaan uitproberen door met een paard te werken. Zo kan je je natuurlijke voorkeursstijl ervaren. Maar ook leer je te switchen wanneer de omstandigheden variëren. Een ervaringsgerichtprogramma met beweging en inzichten!

Datum in overleg en prijs op aanvraag.

 

Resultaten

N

Leiderschapskompas.

N

Inzicht in eigen bijdrage team en organisatie.

N

Hoe vergroot je je authenticiteit?

N

Bewust worden van focus, intentie.

N

Inzicht in fasen van teamontwikkeling.

Maya Wijsheid en de Spiegel van het Paard

Heb jij het verlangen om met de stroom mee te leven in plaats van te veel je best te doen en op de overlevingsstand te staan? De Maya Tzolkin kalender helpt je om inzicht te krijgen in je kernkwaliteiten en helpt je jezelf te verbinden met de natuurlijke stroom van het leven. Samen met de paarden die als boodschapper tussen twee werelden fungeren, vind je je oorspronkelijke kracht weer terug.

 

 • Deze workshop start om 10.00 uur en eindigt om 13.00 uur.
 • Kosten zijn 125,00 per persoon.
 • Aantal deelnemers is in overleg en kan ook alleen.

Resultaten

N

Verwondering.

N

Verwondering.

N

In contact komen met je diepste zelf.

N

Controle loslaten.

N

Vertrouwen.

Ervaringen van mijn cliënten

Even vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jou of je team? 

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

11 + 1 =

N

Vision Board

 

N

Het Stille Midden

 

N

Spiegel

 

N

Authenticiteit