Even vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jou of je team? 

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

Persoonlijke of groepsgewijze coaching, volledig afgestemd op jouw vraag

Wil je succesvol een nieuwe verandering doorvoeren maar weet je niet hoe?

Je hebt het veranderingstraject goed uitgedacht. Op papier klopt alles, maar in de praktijk reageren je medewerkers niet zoals je gehoopt had.

Pieker je veel en kun je geen grip krijgen op je medewerkers?

Duren de vergaderingen eindeloos en wordt er maar geen actie ondernomen? Zijn er veel onderliggende frustraties en weet je ook niet wat je ermee moet?

Is er tijdsdruk en weet je niet hoe je daaraan kunt voldoen?

Geeft dit alles bij elkaar stress en zorgt dit ervoor dat je thuis geïrriteerd bent en minder tijd hebt voor je gezin, je hobby’s en je sociale leven?

Neem de regie weer in eigen handen!

Maak een keuze uit één van de onderstaande programma’s. 

Vind je er geen passend programma bij? Ik verzorg ook programma’s op maat, gebaseerd op jouw wens en concrete vraag. Neem daarvoor contact met me op, dan kan ik je meer vertellen.

Persoonlijke coaching – gratis intake!

De beste keuze om weer leider te worden over je eigen leven 

Bij Coeurage bieden we uiteraard ook de mogelijkheid om op persoonlijke basis aan de slag te gaan met coaching. Hierbij zet ik graag mijn paarden in, om met de spiegel van het paard te werken aan je persoonlijke vraagstukken.

Ik kan je helpen om vrijer, gezonder en blijer in het leven te staan. Leven vanuit je kern betekent dat je in je kracht staat. ik help je om je droom te leven en te mogen zijn wie je echt bent. Als je balans goed is en je weet wat je echt wil, ben je in staat om betere keuzes te maken in je werk en privéleven. 

Op deze manier verkrijg je leiderschap over je eigen leven. Leiderschap speelt op alle niveau’s en begint altijd bij jezelf. Weten wie je bent, wat je drijft. Als je weet wat jouw bijdrage of purpose is dan geeft dat helderheid, focus en energie. Dan breng je echte verbindingen tot stand, met jezelf en anderen! Dan kan je jouw plek innemen en is jouw stijl authentiek! Ik help je jouw purpose te herontdekken en neer te zetten in je leven. Als deze verbinding er is, lukt alles. Magic! Ik werk met de mooiste werkvormen, onder andere met de spiegel van het paard, maar het hoeft niet. 

Als er iets is dat jou afhoudt om je leven/werk vol te leven, boek dan nu een sessie. Samen met de paarden ontmaskeren we dat wat jou afhoudt zodat je echt je droom kan leven! 

Voel je dat dit wat voor je is? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken! 

 

Resultaten

N

Vrijer, gezonder en blijer leven

N

Beter grenzen aangeven

N

Meer in balans

N

Weten wat je echt wil

N

Je passie vinden

N

Betere keuzes maken in je werk en privéleven

N

Mogen zijn wie je echt bent

N

Van controle naar vertrouwen en loslaten

N

Van denken naar voelen

Leadership Power Boost

Training voor leidinggevenden

Wil jij weten waar je staat met betrekking tot jouw leiderschap?  

Deze inspirerende dag geeft je inzichten over je voorkeursstijl van leidinggeven. Je vergroot je effectiviteit door te oefenen met de verschillende stijlen en deze in verschillende situaties toe te passen. Je leert over je kwaliteiten en kernwaarden en handelt meer vanuit je eigen essentie. Hier kom je in contact met je eigen inspiratie en ben je ook een inspiratiebron voor anderen. In deze training zullen we ook met de spiegel van het paard werken om te oefenen met de stijlen van leiderschap. Dit is geen must maar zeker een aanrader. Deze dag geeft je een enorme boost in jouw leiderschap! 

Voel je dat dit wat voor je is? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Resultaten

N

Zicht op je leiderschapskwaliteiten

N

Eigen voorkeursstijl leren kennen

N

Leren switchen tussen leiderschapsstijlen

N

Leren switchen tussen leiderschapsstijlen

N

Plek innemen

Courageous Leadership Program 

De beste keuze voor persoonlijk leiderschap

In dit programma maak je een grote stap in je leiderschapsontwikkeling door naar je essentie te gaan. Het toepassen van een leiderschapsstijl kan je leren maar het echte, authentieke leiderschap gaat over de beweging van ‘binnen’ naar ‘buiten’. Het gaat over het vergroten van bewustzijn over wie jij bent, waarom je de dingen doet die je doet, wat jou drijft en inspireert.  Leef jij vanuit je potentieel met ander woorden kies je om te leven of om over te overleven? 

Mensen die de moed hebben om te leven vanuit hun passie, hun essentie, krijgen mensen vanzelf ‘mee’. Er is een levenskracht, een sprankel die mensen in beweging zet en het beste in ze naar boven haalt. Ze doen geen moeite om te overtuigen maar worden als vanzelf gevolgd. Dit programma helpt je om je bewustzijn te vergroten en nog meer in contact te komen met jouw essentie, jouw levenskracht en hoe je deze neer zet. Het gaat over meerdere niveau’s in communicatie en luisteren.   

Het leert je over verbindingen maken op een dieper niveau zodat er een gedeelde passie en verantwoordelijkheid ontstaat van waaruit verandering en mogelijk wordt.  

Dit intensieve programma doe je individueel. We werken vanuit de inspirerende locatie de Terp. We zullen afwisselend binnen en buiten werken allemaal op de landelijk gelegen hofstede van Coeurage. Het zijn vier dagen en worden in een periode van twee maanden in overleg ingepland. Het is een geweldige investering in jezelf waar je ongelooflijk veel voordeel van gaat hebben in je werk en persoonlijk leven. 

Resultaten

N

Een leider die zijn leiderschapskwaliteiten kent

N

Een leider die bewust de verschillende leiderschapsstijlen inzet en hierin kan schakelen

N

Een leider die inspirerend is en verbinding brengt 

N

Een leider die op een natuurlijke manier invloed heeft 

N

Een leider die Betekenis brengt in de organisatie 

N

Een leider die de moed heeft om vanuit zijn passie te leven en te werken 

N

Een leider die zijn remmende patronen heeft getransformeerd 

N

Een leider die zichtbaar is en zijn plek inneemt

N

Een leider die zijn team/organisatie succesvol kan begeleiden naar de volgende fase of nieuwe situatie 

N

Een leider die van zijn team een echte ‘wij’ maakt

Behoefte aan meer informatie over een van programma’s?

Ik vertel je graag telefonisch meer, omdat ik graag ook afstem op je persoonlijke situatie. Neem contact op, zodat ik kan afstemmen wat er nodig is en een offerte op maat kan maken.

 

 

N

Communiceren

N

Samenwerken

N

Verbinden

N

Transformeren