Over mij

Ik help je de weg terug te vinden naar je authenticiteit.

MIJN VERHAAL

Ik ben Paulette van Hezik.

Het is mijn missie om andere mensen te helpen de weg terug te vinden naar hun kern, die magische plek waar je jezelf toestemming geeft, te mogen zijn wie je werkelijk bent. En dan je mooiste leven “VOL-AAN” te leven!Grappig, dat juist dan je grootste kracht gemanifesteerd kan worden!

Ik heb na mijn studie commerciële economie 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt waarvan 15 jaar bij Vedior in commerciële- en leidinggevende functies. Na gezondheidsproblemen (darmontstekingen) heb ik me omgeschoold tot coach/trainer. Ik ontdekte de magie van het spiegelend vermogen van het paard en dat bleek een geweldige tool te zijn om mijn eigen vorm in coaching te vinden. Het paard kan de mens raken waardoor er groei ontstaat. Met het paard kom je weer in contact met je authentieke zijn. Ik zag mogelijk- heden om natuurlijk leiderschap in werksituaties toe te passen. Zo specialiseerde ik me als coach voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Leiderschap begint met het echt kennen van jezelf. Dat lijkt simpel maar is het niet. Dat komt door alle conditioneringen waarmee onze mind ons authentieke zelf mee heeft bedekt. En omdat onze meeste gedachten en overtuigingen onbewust zijn. Hoe mooi dat juist het paard deze onbewuste delen van nature spiegelt. Wij maken het onzichtbare weer zichtbaar!

Klinkt prachtig toch? Ja, hoewel ik veel mensen heb mogen coachen, had ik toch het gevoel dat er nog iets ontbrak. Alsof ik niet mijn volle potentieel naar buiten bracht, mezelf inhield op de een of andere manier. Wat was mijn echte missie? Waarom ben ik hier? Ik wilde meer weten. Het was mijn weg om te ontdekken dat ik ondanks alle studies en zelfreflectie toch niet in overeenstemming met mijn kern leefde.

Als empathisch persoon ben ik goed in het inschatten van de behoeften van andere mensen. Dat was prettig in de tijd dat ik in de sales werkte en het is ook een mooie eigenschap in het werk als coach. Dit betekende dat ik me steeds meer op de buitenwereld ging richten en minder op mijn binnenwereld. Ik ging letterlijk steeds meer vanuit mijn hoofd leven. Ik was fysiek minder aanwezig en daar reageren paarden op. Talloze kleine ongelukjes volgden elkaar op: scheve wervel in onderrug, gekneusde ribben, hersenschudding. Tja, 1 ding was duidelijk, alle klachten concentreerden zich rond mijn wervelkolom van stuit tot kruin; mijn kern. Ik moest toen rust nemen, vertragen…met mijn aandacht in mijn lijf ………van buiten naar binnen…terug naar de kern.

Bewustzijn

Ik leerde verder over de werking van de mind, bewustwording en energie. Ik leerde dat ik een keuze in situaties had. Wij zijn meer dan onze gedachten, emoties en ons fysieke lichaam. We zijn in feite spirituele wezens. Ik leerde dat iedere gedachte je in resonantie met iets brengt en dat je dat in feite fysiek ook wordt. Hoe interessant is je eigen creatiekracht!

Afstemmen

Omdat je mind wordt gevormd door conditioneringen en programma’s betekent dat het belangrijk is te weten waarop je je afstemt. Is dat een programma die op angst is gebaseerd of is dat een programma gebaseerd op vertrouwen, plezier of dankbaarheid? Kies je eigen programma!

Stille Midden

Als je je realiseert dat je gedachten hebt en niet bent word je als het ware de toeschouwer van je eigen gedachten en kan naar ze kijken….je systeem wordt dan steeds rustiger…je zakt als het ware in je lijf, naar je basis, je bedding: je komt in Het Stille Midden. De magische Plek of Bron waar je heelheid kunt ervaren. Waar je jezelf kunt ervaren…Het overleven stopt, je hebt nu een keuze en staat zelf weer aan het roer!

Visie en missie

Op deze Plek weet ik wie ik echt ben, wat mijn eigen talenten zijn en wat ik hier heb te doen. En bovendien, ik geef mezelf ook toestemming dat te zijn, ook de kwetsbare delen! Dat is zo’n enorme bevrijding! Nu ik dat weet en voel, sta ik als het ware weer “AAN”, alsof je licht geeft. Mijn levensenergie kan weer vrijuit stromen en wil dat ook! Wauw, wat heb ik mezelf letterlijk tegengehouden! ik kan nu zonder stress, en mezelf in allerlei bochten te wringen, mijn eigen leven voluit leven, dat is Magisch! Dit gun ik anderen ook! Ik ben ervan overtuigd dat afgestemd op deze innerlijke stem, we met elkaar de wereld een stuk mooier maken!

Alles viel op zijn plek! De sleutel ligt in onszelf.

Via coaching en workshops kan ik je helpen om in zes stappen jouw Magische Plek in te nemen en je mooiste leven te creëren! Vol Aan! Magic!

Paulette van Hezik

Specialisaties:

N

Authenticiteit

N

Zielsmissie

N

Je Plek innemen

N

Bewustzijnsontwikkeling

Mag ik jou helpen om je leiderschap weer terug te vinden?

Zij zijn je voorgegaan:

De locatie

Coeurage is gevestigd in de prachtig gerestaureerde hofstede de Terp in Rumpt, in het midden van het land: 15 minuten van Utrecht en ’s Hertogenbosch, gelegen in de Betuwe nabij de Linge. In de authentieke Deel bevindt zich de inspirerende trainingsruimte. De locatie heeft een prachtig groen en landelijk karakter, met eigen weide, paarden en tuin. Met goed weer werken we ook buiten. Onder de grote oude boom in de weide of op het terras onder druivenranken. Deze unieke locatie ademt een sfeer van gastvrijheid uit waar de deelnemers zich welkom voelen.

Het culinaire gedeelte maakt de training compleet. Je kunt kiezen voor een uitgebreide landelijke lunch of in lunch in Italiaanse stijl. Indien gewenst verzorgen wij ook een aangeklede borrel of een wijnproeverij om de dag sfeervol af te sluiten.

Bekijk hieronder foto’s van de locatie door op de pijlen te klikken of naar rechts te swipen.

Praktijkinformatie:

Coeurage

Achterweg 2
4156 AC Rumpt

06 – 526 21 658
info@coeurage.nl

Coeurage

Hoe klanten mij ervaren

“Wat een inspirerende dag. Op een natuurlijke manier je eigen grenzen verleggen en daardoor als team sterker worden”

Tamara Filarski-Boers, Senoir Relatiebeheerder – Delta Lloyd

Ik heb voor mijn werk twee keer een persoonlijke training bij Paulette van Coeurage gevolgd.
De eerste keer “authentiek leiderschap” en de tweede keer een training speciaal op mij gericht.
Beide keren waren bijzondere ervaringen waar ik veel aan heb gehad.
Wat mij vooral aansprak was de zuivere respectvolle benadering van Paulette en haar manier van werken met de paarden.
Dit leerde mij om met een andere blik naar mijzelf en mijn omgeving te kijken.
Joke Schuit, Gemeente Alkmaar

Mag ik jou helpen om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen?

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met me op!