Over mij

Ik breng verbinding en vitaliteit in je organisatie

MIJN VERHAAL

Ik ben Paulette van Hezik.

“Als er verbinding is, lukt alles!”, (of dit nu om een klantrelatie gaat of in een team) dit was mijn motto toen ik bij Vedior werkte. Als dat er is, is er uitwisseling, is er respect, co-creatie en plezier! Verbinding is de reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis. En het begint bij altijd bij jezelf, dat maakt het spannend en leuk!

Mijn carrière begon …toen ik stopte carrière te willen maken en ervoor koos het werk te gaan doen wat ik echt leuk vond. Werken in de uitzendbranche, in commerciële- en leidinggevende functies. Sales of beter national accountmanagement bleek mij goed af te gaan, terwijl ik eerder huiverig voor sales was. Door mijn natuurlijke interesse, de ander te willen begrijpen, de vraag achter de vraag te willen weten, was ik bezig met het proces en niet het resultaat en kwam ik tot de kern van de klantvraag. Hierdoor ontstonden lange termijn relaties en was er sprake van co-creatie. Het draaide allemaal om verbinding.

Ik heb in veel teams gewerkt. Vanuit verschillende posities, soms als professional en dan als leidinggevende. Ik vroeg mijzelf af waarom de sfeer en resultaat zo kon verschillen in teams binnen dezelfde organisatie. Ik wilde hier meer over weten en ging me professionaliseren in het coachen en trainen van mensen en teams. Vanuit verschillende disciplines zoals organisatie opstellingen, Transformational Presence & Leadership, Consiousness and Intuïtief Development leerde ik over Leiderschap en invloed. Dat leiderschap alles te maken heeft met verbindingen en begint met weten wie je bent en weten wat je drijft. De afgelopen 10 jaar heb ik teams en professionals begeleid vanuit mijn coachende rol op de thema’s leiderschap en beter samenwerken.

Het kwartje is voor mij persoonlijk echt gevallen door het werken met paarden. Voor een paard is natuurlijk authentiek leiderschap de basis van hun succes om te overleven. Als soort bestaan zij al miljoenen jaren en zijn het oudste diersoort wat nog in leven is, super succesvol dus! Voor hun is een ‘wij’ heel natuurlijk, het is hun ‘why’ die richting geeft, power, verbinding en consistentie brengt. De spiegel met het paard geeft ons een kijkje in onze innerlijke wereld. Het vertelt ons over onze eigen authenticiteit, onze eigen verbinding met onze ‘reason to be’. Het herinnert ons aan het verlangen om ons met dat potentieel te verbinden. Dit raakt ons en zet ons in beweging. Deze beweging zorgt voor groei.

Ik geloof dan ook in de kracht van de levende organisatie waarbij doel en waarden een gedeeld ‘wij’ is. Als het Potentieel van de mensen hiermee verbonden wordt kan de organisatie excelleren in resultaat, betekenis en geluk.

Daarom is het mijn droom om leiders te raken, zodat ze vanuit hun ‘reason to be’, Verbinding in teams en organisaties brengen en samen magic resultaten bereiken!

Dit rijkt verder dan een persoonlijke target. Omdat dit doel niet alleen bijdraagt aan de organisatie maar ook people en planet dient: Purpose, een doel met betekenis! Hier is moed en bewustzijnsontwikkeling voor nodig.

Paulette van Hezik

Specialisaties:

N

Verbinden

N

kwaliteiten naar boven halen

N

Mensen in beweging zetten

N

Zelfinzicht geven

Mag ik jou helpen om je leiderschap weer terug te vinden?

Zij zijn je voorgegaan:

Hoe klanten mij ervaren

“Wat een inspirerende dag. Op een natuurlijke manier je eigen grenzen verleggen en daardoor als team sterker worden”

Tamara Filarski-Boers, Senoir Relatiebeheerder – Delta Lloyd

Ik heb voor mijn werk twee keer een persoonlijke training bij Paulette van Coeurage gevolgd.
De eerste keer “authentiek leiderschap” en de tweede keer een training speciaal op mij gericht.
Beide keren waren bijzondere ervaringen waar ik veel aan heb gehad.
Wat mij vooral aansprak was de zuivere respectvolle benadering van Paulette en haar manier van werken met de paarden.
Dit leerde mij om met een andere blik naar mijzelf en mijn omgeving te kijken.
Joke Schuit, Gemeente Alkmaar

Namens het KplusV team hebben wij de dag als heel erg waardevol ervaren en ik kan ook wel stellen dat de verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Paulette heeft ons individueel en als team verder geholpen door ware inzichten te creëren in drijfveren, teamposities en leiderschapsstijlen. We complimenteren Paulette voor haar open aanpak, luisterende oor en daarbij passende coaching techniek die voor een ieder betekenis heeft gecreëerd. Ze laat zich niks op de mouw spelden en gaat opzoek naar de ‘echte’ onderliggende beweegredenen waarvoor je als coach sterk in je schoenen moet staan en wat ons heeft geraakt. Namens het complete KplusV team willen wij haar hartelijk danken voor haar inzet, openheid en zorgzaamheid. Daarbij willen wij een ieder adviseren om op deze prachtige locatie gebruik te maken van de diensten van Paulette!

Steven Hager, Consultant Alternative Business Finance en Entrepreneurship – KplusV

Mag ik jou helpen om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen?

De locatie

Coeurage is gevestigd in de prachtig gerestaureerde hofstede de Terp in Rumpt, in het midden van het land: 15 minuten van Utrecht en ’s Hertogenbosch, gelegen in de Betuwe nabij de Linge. In de authentieke Deel bevindt zich de inspirerende trainingsruimte. De locatie heeft een prachtig groen en landelijk karakter, met eigen weide, paarden en tuin. Met goed weer werken we ook buiten. Onder de grote oude boom in de weide of op het terras onder druivenranken. Deze unieke locatie ademt een sfeer van gastvrijheid uit waar de deelnemers zich welkom voelen.

Het culinaire gedeelte maakt de training compleet. Je kunt kiezen voor een uitgebreide landelijke lunch of in lunch in Italiaanse stijl. Indien gewenst verzorgen wij ook een aangeklede borrel of een wijnproeverij om de dag sfeervol af te sluiten.

Bekijk hieronder foto’s van de locatie door op de pijlen te klikken of naar rechts te swipen.

Praktijkinformatie:

Coeurage

Achterweg 2
4156 AC Rumpt

06 – 526 21 658
info@coeurage.nl

Coeurage

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met me op!