Home » Spiegelen door paarden - Boer zoekt vrouw » Spiegelen door paarden – boer zoekt vrouw

Spiegelen door paarden – boer zoekt vrouw

door | 2 okt, 2018 | Spiegelen door paarden - Boer zoekt vrouw

Boerin Michelle van Boer zoekt Vrouw leert haar dates beter kennen door zich te laten spiegelen door paarden.

In de uitzending van Boer zoekt Vrouw op zondag 30 september gaat boerin Michelle met haar dates een dagje uit en komt bij ons, Coeurage om de spiegel van het paard te gaan ervaren. Wat een leuke vraag om mee aan het werk te gaan!
Waar ik normaliter teams en professionals begeleid bij het ontwikkelen van leiderschap en samenwerking is dit wel een heel speciale opdracht! Boer zoekt Vrouw is het datingprogramma van KRO-NCRV waarin boeren op zoek gaan naar de liefde. Aanvankelijk moest ik eerst over deze vraag nadenken. Past deze opdracht wel bij mij?
Al snel zag ik de overeenkomsten met mijn andere opdrachten. Om beter met elkaar te samenwerken is het belangrijk elkaar goed te kennen. Welke talenten en waarden neemt iemand mee in een team? De voorwaarde voor het ontwikkelen van leiderschap is het vergroten van zelfbewustzijn. Mensen die zich bewust zijn van hun intentie maken beter contact en kunnen hun emoties beter reguleren.In de liefde gaat het over dezelfde principes, hoe maak je contact met de ander en wat neem je daarin mee? Durf je daarin jezelf te zijn? Hoe open ben je? Hoe authentiek ben je daarin? Wat komt er tussen om die echte verbinding aan te gaan?

Ik gebruik graag het spiegelen door paarden omdat voor een paard authentiek leiderschap de basis is van hun succes om te overleven. Het paard spiegelt vanuit zijn kudde- en prooidier bewustzijn het gedrag van de mens maar ook de achterliggende intenties. Hierdoor krijgen we snel zicht op wat er speelt in een team. Op individueel niveau laat het zien wat de talenten zijn en de eventuele belemmerende patronen die de deelnemer afhoudt in het volledig realiseren van zijn potentieel. Oftewel zijn of haar geluk! Een paard reageert op het niet in lijn zijn van gevoel en denken. Tegelijkertijd helpt het paard je om je te herinneren wat je echt wilt en waar je echt voor staat. Spiegelen door paarden raakt je innerlijke kracht en geeft je de moed om de stap naar verandering te zetten!

Om een goede samenwerking op te bouwen of een bestendige liefdesrelatie te krijgen, is het nodig om goed af te stemmen met de ander. Iets teveel en te vaak aanpassen waarbij je jezelf voorbij gaat, geeft een korte termijn oplossing. Het paard zal je letterlijk voorbij lopen. Het vinden van een juiste balans vereist het ontwikkelen van een aantal kwaliteiten.  Pas wanneer je echt dicht bij jezelf blijft, weten wat je echt wil, weten wat jouw waarden zijn, zal je voor het paard weer aantrekkelijk zijn om te volgen. Waarom zou hij bij je aansluiten als er niets is om op aan te sluiten? Spiegelen door paarden helpt je om je balans te vinden.

Precies waar authentiek leiderschap over gaat. Dus eigenlijk kwam Boer zoekt Vrouw met een hele geschikte vraag. Hoe mooi is het om hierin een aandeel te mogen leveren. Ik hoop wij met ons spiegelen door paarden Michelle en haar dates van Boer zoekt Vrouw een stap dichterbij naar de liefde hebben mogen brengen.

Klik op onderstaande link om de aflevering te bekijken
https://tvblik.nl/boer-zoekt-vrouw/boeren-dagje-op-stap-met-potentiele-liefdes

Spiegelen met paarden? Neem contact op!

Over mij

Ik geloof in sprankelend leiderschap en magic teams. Ik help teams en leidinggevenden om het beste in zichzelf naar boven te halen en daardoor beter te presteren.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin