Werkwijze

Werkwijze

Ik kan je helpen de weg te vinden naar je authentieke zelf, jouw kern. Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, gaven. Het is er al. Ik help je ze te her-ontdekken. Als een ontdekkingstocht in jezelf.

In de coaching maken we o.a. gebruik van de spiegel van het paard om het onbewuste zichtbaar te maken. Paarden nemen niet alleen ons uiterlijk waar maar ook onze intenties en overtuigingen. We zijn meer dan ons lichaam en hebben een uitstraling, een energie bij ons.

Alles is energie en is deel van de natuur, aarde en is met elkaar verbonden. Dit is ook het uitgangspunt van de Maya spiritualiteit. De Creator is in alles aanwezig. Zo ontvang je volgens de Tzolkin kalender op jouw geboortedag de energie van jouw zonnezegel wat je begeleid op je pad van bestemming. 

Ik help je de brug te slaan tussen het onzichtbare en zichtbare … het licht gaat aan!

Als sluiers tussen twee werelden wordt een nieuwe balans zichtbaar gemaakt op het Vision Board. Laat je onderbewuste spreken! Laat zichtbaar worden wat er wil bestaan vanuit de bron van jouw potentieel. Neem die plek in, leef jouw leven!

Daarnaast wijst het paard ons de weg naar die Plek in ons, het stille midden waar je je innerlijke stem weer kan horen en herinneren wat je missie is. Hier ben je weer in contact met je oorspronkelijke levenskracht. Nu kan de magic ontstaan.

Magisch Stappenplan.

Hoe doen we dat?

1. Leer hoe de mind werkt en krijg Bewustzijn over je gedachten, overtuigingen en ontdek je eigen creatiekracht. Inzicht is het begin van alle verandering.

2. Afstemmen: op welk programma sta jij afgestemd? Kies het programma dat je in resonantie brengt met je hoogste Potentieel.

3. Het Stille Midden ervaren: de magische Plek waar jij ontdekt wie je in wezen bent en je zielsmissie kan herinneren. Met bewuste aandacht en ademhaling zodat je in de lege ruimte komt waar het nieuwe kan ontstaan.

4. Dromen en verlangens omzetten in een duidelijke Visie en missie en zichtbaar maken via het Visionboard

5. Jezelf bevrijden van alles wat je nog tegenhoudt. Waar wordt de levensenergie beperkt om vrij te kunnen stromen? Welke overtuigingen komen er nog tussen?

6. Creatie: de eerste stappen zetten.

 Leer de sleutels toe te passen naar een bezield leven

Spiegel van het paard

Wij hechten waarde om de spiegel van het paard in te zetten.

In de interactie met het paard krijgen we namelijk op een natuurlijke wijze feedback op het gedrag maar ook op de intentie van de deelnemer. Deze feedback is oordeelloos. Het paard dat zo sensibel is door zijn kudde-en prooidier bewustzijn, is in staat om datgene te spiegelen wat bij ons vergeten, gemaskeerd of onbewust is. Ons gedrag is slechts 5% bewust en is als het ware het zichtbare gedeelte van de ijsberg. De lagen onder het wateroppervlak bestaat uit overtuigingen, waarden, normen, ideeën, oordelen en belangen. Deze lagen sturen ons gedrag waar wij ons vaak niet bewust van zijn, deze onderstroom zegt vaak iets anders dan wij tonen, dit heet incongruent gedrag. Het is daarom dat het vergroten van invloed plaatsvindt op de onderste lagen om de gewenste gedragsverandering te realiseren.

Weten hoe je erbij staat is het begin van bewust worden, de eerste vereiste van waaruit beweging, verbinding en groei kan ontstaan. Om vervolgens het nieuwe gedrag te kunnen oefenen in een veilige ruimte maakt dat de deelnemer of het team werkelijk een sprong kan maken!

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact met me op!